ABC-ul psihopatului de succes

Informatii generaleABC-ul psihopatului de succes

Cartea ABC-ul psihopatului de succes este in mod incontestabil dedicata iubitorilor de romane care apartin genului thriller si care isi doresc sa inteleaga comportamentul perosnajelor negative.

Autorii, Kevin Dutton si Andy Mcnab reusesc sa faca o analiza completa din punct de vedere psihologic si analitic a acelor personaje care din pacate, reusesc sa isi puna in aplicare planurile psihopate si de cele mai multe ori, nici macar sa nu fie prinsi.

Este o lectura fascinanta, dedicata unui grup restrans de persoane interesate de domeniu, dar cu siguranta merita atentia dumneavoastra si un loc de cinste in biblioteca.

Plotul

Premisa centrala a acestei carti este ca psihopatii au o serie de trasaturi care ii ajuta sa reuseasca. Aceste trasaturi includ pielea groasa, focalizarea, neinfricarea, carisma si raceala sub presiune ridicata. In carta ABC-ul psihopatului de succes, sintagma de psihopat bun este folosita pentru a descrie indivizii care au caracteristici psihopatice, pastrand in acelasi timp capacitatea de a juca dupa regulile societatii – cel putin in masura necesara pentru a ramane in conformitate cu legea – precum si pentru a recunoaste ramificatiile din personalitatile lor. Cartea discuta despre ce diferentiaza binele de psihopatii rai, dar se adreseaza in mod clar celor dintai.

CARTEA ABC-UL PSIHOPATULUI DE SUCCES ESTE DISPONIBILA ONLINE IN MAGAZINELE:

emag

ABC-ul psihopatului de succes

elefant

ABC-ul psihopatului de succes

carturesti

ABC-ul psihopatului de succes

libris

ABC-ul psihopatului de succes

cartepedia

ABC-ul psihopatului de succes

Stilul literar si atmosfera creata prin cuvinte

Organizarea cartii ABC-ul psihopatului de succes este directa, exista un prolog plus trei capitole care subliniaza subiectul si prezinta conceptele cheie, iar capitolele 4 pana la 10 se adreseaza fiecaruia dintre cele sapte caracteristici esentiale ale unui bun psihopat. Acestea includ inclinatii cum ar fi non-amanarea, increderea, rezistenta la critici, puterea de convingere, traind in acel moment si reducand influenta emotiilor in procesul decizional si multe alte caracteristici fascinante. Aceste sapte capitole sunt inima cartii si explica cum gandesc psihopatii si cum avanseaza caracteristicile lor de personalitate, astfel incat sa comita acele orori de nedescris.

Un avantaj al romanului este folosirea povestilor si glumelor pentru a transmite ideile intr-o maniera prietenoasa cititorilor. Cu toate acestea, unele dintre aceste povestiri sunt cliseice. Capitolele au, de asemenea chestionare care il vor ajuta pe cititor sa-si evalueze nivelul de psihopatie, iar versiunea electronica a cartii contine versiunile on-line ale chestionarelor.

De ce merita sa cumperi cartea

Kevin Dutton, si fostul erou al SAS, Andy McNab, sunt purtatorii de cuvant in legatura cu beneficiile unui astfel de exercitiu de studiere a psihopatiilor. Departe de a sugera cititorilor sa aplice posibilele inclinatii, perechea propune ca schimbarile simple in perceptia de sine si prezentarea de sine sa ne ajute sa ne urmarim ambitiile.

Stilul de conversatie, cu anecdote si chestionare, ii permite lui Dutton sa demonstreze stiinta comportamentului psihopat, in timp ce McNab se refera la experienta sa in situatii de lupta si in viata civila. De aceea, cartea merita cumparata. Datorita felului in care sitlul lor diferit de analiza reuseste sa se imbine pentru a crea acest roman.

Pret
9
Actiune
9
Personaje
9
PROS
  • Detalii fascinante, bine puse in scena de catre autori.
  • Este abordata in detaliu si latura psihologica a psihopatilor.
CONS
  • Daca nu va plac romanele politiste ori cele thriller, nu este o carte potrivita pentru dumneavoastra.
Lasa un comentariu  |  Read reviews and comments

Am mereu o carte in geanta fiindca imi place sa profit la maxim de timpul pe care il am pentru a descoperi noi titluri si personaje misterioase. Citesc carti politiste, de istorie, biografii, fantasy si imi plac chiar si cele cu un iz de romantism.

Spune-ne parerea ta! :)

Comentariu

Your total score