Arta magica a durutului in cot

Informatii generale

Cartea Arta magica a durutului in cot scrisa de Sarah Knight a aparut ca un raspuns pentru romanul de succes al lui Marie Kondo: Magia ordinii. Publicata in anul 2015 si tradusa in limba romana doi ani mai tarziu, cartea debuteaza chiar cu declaratia autoarei in care recunoaste ca nu a fost impresionata de romanul mai sus mentionat despre ordinea in casa. Ca un raspuns ironic la adresa magiei provocate de ordine, Sarha Knight propune un alt mod de a face curatenie si anume in viata. Asa a luat nastere titlul Arta magica a durutului in cot, cu scopul de a-i invata pe cititori sa nu isi  mai petreaca timpul cu persoane si obiecte care nu le provoaca niciun fel de placere.

PlotulArta magica a durutului in cot

Arta magica a durutului in cot are de fapt forma unui manual impartit pe capitole prin intermediul carora cititorii sa invete si sa puna in practica sfaturile autoarei.

Sarah Knight va indeamna la o lectura care sa va invete sa renuntati la lucrurile inutile din viata voastra, care va pot stresa si va pot provoca stari negative. Astfel, autoarea propune diferite tehnici pe care sa le aplicati pentru a elimina lucrurile care nu va provoaca bucurie si sa aveti in sfarsit timp sa faceti ceea ce va doriti, dar in calea carora intotdeauna intervenea ceva.

Scopul acestei carti este sa economisiti timp si sa invatati sa nu va mai consumati cu lucruri inutile. Insa cel mai important, sa va faceti curaj sa spuneti nu, pentru ca timpul dumneavoastra este extrem de pretios si ar trebui sa il petreceti facand doar ceea ce va face fericit, ori pentru dezvoltarea voastra.

CARTEA ARTA MAGICA A DURUTULUI IN COT ESTE DISPONIBILA ONLINE IN MAGAZINELE:

emag

Arta magica a durutului in cot

elefant

Arta magica a durutului in cot

carturesti

Arta magica a durutului in cot

libris

Arta magica a durutului in cot

Stilul literar si atmosfera creata prin cuvinte

Autoarea se adreseaza in mod direct, de multa ori chiar cinic si fara perdea. Foloseste un limbaj usor de inteles si adresarea directa si relaxata pentru a accentua mesajul transmis. Astfel, lectura devine un fel de discutie cu un prieten apropiat.

Autoarea se foloseste foarte mult de liste, tabele si puterea exemplului pentru a transmite ceea ce isi doreste ca cititorul sa retina. Fiecare capitol vine cu o serie de reocmandari, parti recapitulative si pagini in care se poate completa in scris. In acest mod, persoana care citeste si isi doreste sa puna in aplicare, poate scrie direct in carte experientele sale pentru a-si urmari si analiza parcursul.

De ce merita sa cumperi cartea

Daca va confruntati cu lipsa timpului si va simtiti deseori stresati, cartea Arta magica a durutului in cot de Sarah Knight va poate ajuta. Nu doar ca va va ajuta sa va prioritizati sarcinile, dar veti invata ca exista lucruri (sau chiar persoane) pe care le puteti sterge de pe lista, pentru a va bucura de o viata linistita, lipsita de stres si griji inutile.

Am mereu o carte in geanta fiindca imi place sa profit la maxim de timpul pe care il am pentru a descoperi noi titluri si personaje misterioase. Citesc carti politiste, de istorie, biografii, fantasy si imi plac chiar si cele cu un iz de romantism.

Spune-ne parerea ta! :)

Comentariu