Atlasul Frumusetii

Informatii generaleAtlasul Frumusetii

Atlasul Frumusetii este o colectie de fotografii realizate de fotograful roman Mihaela Noroc. Aceasta a facut inconjurul lumii pentru a gasi furmusetea in stare pura, autentica, departe de standardele impuse de industria de beauty si fashion.

In anul 2018, editura Humanitas a facut posibila lansarea acestui atlas, conform viziunii Mihaelei Noroc. In scurt timp, cartea a devenit bestseller deoarece foarte multi oameni au aratat un real interes pentru povestea fotografei care cauta frumusetea in cele mai indepartate colturi ale lumii.

 Plotul

In Atlasul Frumusetii facem cunostinta cu 500 de femei ale caror povesti de viata ne vor impresiona. Autoarea isi propune sa ne arate cat de diversa este de fapt frumusetea si ca aceasta se gaseste in diferite forme, limbi si porturi.

Mihaela Noroc a calatorit in peste 50 de tari pentru a fotografia femei si a creat o colectie impresionanta de portrete si povesti de viata cutremuratoare. Diversitatea si autenticitatea ar fi sinonimele care ar descrie perfect aceasta carte. Este usor de rasfoit si va va inspira mai ales daca lucrati in domeniul artistic.

CARTEA ATLASUL FRUMUSETII ESTE DISPONIBILA ONLINE IN MAGAZINELE:

emag

Atlasul Frumusetii

elefant

Atlasul Frumusetii

carturesti

Atlasul Frumusetii

libris

Atlasul Frumusetii

cartepedia

Atlasul Frumusetii

Stilul literar si atmosfera creata prin cuvinte

Deoarece nu vorbim de un roman, ori de o colectie de poezii ci de portrete, nu putem analiza stilul narativ din moment ce aceste nu exista. Cu toate acestea, exista insertae in carte scurte descrieri ale protagonistelor.

Mihaela Noroc nu doar a capturat chipurile celor mai frumoase femei din lume, dar si-a luat din timpul ei pentru a le cunoaste, pentru a le afla povestile. Astfel, cititorul va fi captivat de dualitatea fiecarei femei. In prima faza, va fi impresionat de portret, de particularitatile consemnate de trasaturile fizice si portul national, iar in a doua faza de povestea din spatele fotografiei.

De ce merita sa cumperi cartea

Atlasul Frumusetii este o carte destinata pasionatilor de fotografii, dar si persoanelor interesate de domeniu, ori de calatorii. Poate fi incadrata in genul coffe table books datorita dimensiunii si calitatii printului.

Merita cumparata deoarece va va face placere sa rasfoiti prin cele 500 de portrete ale frumusetii naturale si autentice. Iar daca nu sunteti interesati de fotografie, privind pozele si citind povestile femeilor fotografiate ,va veti transpune in calatoria efectuata de autoare si cel mai probabil, va va inspira pentru urmatoarea vacanta.

9 Total Score

Lasa un comentariu

Am mereu o carte in geanta fiindca imi place sa profit la maxim de timpul pe care il am pentru a descoperi noi titluri si personaje misterioase. Citesc carti politiste, de istorie, biografii, fantasy si imi plac chiar si cele cu un iz de romantism.

Spune-ne parerea ta! :)

Comentariu