De vorba cu Emma

Informatii generaleDe vorba cu Emma

Cartea De Vorba cu Emma este un roman despre iubire si dezamagiri care a devenit in scurt timp bestseller in librariile fizice si online din Romania si Republica Moldova.

Autorul Vitali Cipileaga este un cunoscut blogger, fondator al site-ului De vorba cu tine, de unde a venit si inspiratia pentru romanul sau de debut: De vorba cu Emma.

De la acelasi autor puteti citi titlurile In umbra pasilor tai si Portocalele verzi. De asemenea, pe pagina sa puteti citi articole si urmari interviurile emotionale dedicate vietii de cuplu si de familie, dar si gandurile autorului.

 Plotul

Emma este protagonista acestei povesti motivationale despre iubire, singuratate si impacare. Ei ii este frica de singuratate si s-ar agata de orice si de oricine sa scape de aceasta stare. Tanjeste la fericire si la atingerile celui drag. Este un personaj dispus sa treaca peste orice, doar pentru a avea pe cineva aproape.

Personajul portretizeaza perfect situatia femeilor care accepta dezamagirea, in schimbul unui gram de iubire. Cititorii vor empatiza cu ea si ii vor intelege intentiile, nejudecandu-i alegerile sau trecutul. De vorba cu Emma este o carte despre impacarea cu tine insati si dovada ca cele mai bune lucruri in viata vin doar dupa un sir lung de dezamagiri.

Emma si cititorul devin astfel un tot unitar, acelasi personaj, acelasi om in cautarea fericirii si intelegerii prin iubire si iertare.

CARTEA DE VORBA CU EMMA ESTE DISPONIBILA ONLINE IN MAGAZINELE:

emag

De vorba cu Emma

carturesti

De vorba cu Emma

libris

De vorba cu Emma

cartepedia

De vorba cu Emma

Stilul literar si atmosfera creata prin cuvinte

Stilul narativ impus de autorul Vitali Cipileaga este atragator, usor de citit si creativ. El reuseste sa atraga cititorul catre monologuri emotionalesi dialoguri profunde care conduc treptat catre formarea raspunsurilor pentru intrebarile esentiale ale acestei carti.

Atmosfera creata este una familiara, usor de reperat si de inteles. Conflictul dintre bucurii si dezamagiri pare sa fie intr-un ciclu continuu, dar reflecta realitate cu care ne confruntam cu toii. Emma devine astfel parte din cititor pe parcursul celor 192 de pagini cutremuratoare.

De ce merita sa cumperi cartea

De vorba cu Emma este un roman surprinzator, captivant si romantic. Reprezinta o colectie de eserui si reflectii, cun indica si autorul, Vitali Cipileaga, insa este si o  comemorare a iubirii. Este un fragment din viata unor suflete cuprinse intre copertile unei carti.

Merita cumparata aceasta carte deoarece odata deschisa va veti simti parte din poveste. Cititorul este invitat sa participe activ la poveste si sa se regaseasca in personajele creionate cu atata usurinta de autor. Emma va cheama intr-o lume linistita, unde nebunia si iubire sunt un intreg, sinonime si indispensabile una alteia.

Am mereu o carte in geanta fiindca imi place sa profit la maxim de timpul pe care il am pentru a descoperi noi titluri si personaje misterioase. Citesc carti politiste, de istorie, biografii, fantasy si imi plac chiar si cele cu un iz de romantism.

Spune-ne parerea ta! :)

Comentariu