Despre curajul de a ne lasa vazuti

Informatii generale

Cartea Despre curajul de a ne lasa vazuti scrisa de Dragos Bucurenci este o carte care trebuie citita in tihna, cu mintea limpede si deschisa pentru a putea absorbi informatia redata in cele 208 pagini.

Publicata in anul 2016 la editura Curtea Veche, Despre curajul de a ne lasa vazuti ocupa loc de cinste in bibliotecile cabinetelor de psihoterapie, fiind o carte monolog despre experiente, curaj si dezvoltare.

Cine este Dragos Bucurenci? Dragos este un om multi-tasking, absolvent de MBA in cadrul Universitatii Stanford, fondator al unor ONG-uri de renume, trainer de public speaking, realizator de productii TV, iar de curand ocupa scaunul de corporatist. Parcursul sau profesional este impresionant, Dragos Bucurenci fiind genul de persoana care cauta intotdeauna ineditul si posibilitatea de a invata cat mai multe din noile experiente pe care viata i le ofera.

PlotulDespre curajul de a ne lasa vazuti

Despre curajul de a ne lasa vazuti este  o carte despre vulnerabilitate, insa aceasta este privita drept un lucru pozitiv, din care puteti invata enorm. Incadrata in categoria de carti psihologice, este o lectura lejera, usor de parcurs si care se citeste dintr-o singura suflare datorita tonalitatii familiale. De asemenea, povestile despre perioada copilariei vor atinge cititorii deoarece majoritatea romanilor s-au confruntat cu aceleasi mentalitati si odata pasind in occident, avem sa aflam ca daca nu acceptam si imbratisam schimbarea, nu vom putea evolua.

Dragos Bucurenci, activist si trainer de comunicare ne invata prin intermediul acestei carti cat de important este sa avem curaj sa ne prezentam exact asa cum suntem. Sa fim vazuti in mod natural, fara filtre, fara minciuni sau caracteristici idealiste.

CARTEA DESPRE CURAJUL DE A NE LASA VAZUTI ESTE DISPONIBILA ONLINE IN MAGAZINELE:

emag

Despre curajul de a ne lasa vazuti

elefant

Despre curajul de a ne lasa vazuti

carturesti

Despre curajul de a ne lasa vazuti

libris

Despre curajul de a ne lasa vazuti

Stilul literar si atmosfera creata prin cuvinte

Desi la prima vedere pare o carte de dezvoltare personala, Curajul de a ne lasa vazuti este de fapt despre a indrazni sa fim descoperiti, despre greseli si invatare. Autorul tine astfel un discurs catre cititorul curios pentru a-l invata ca pe parcursul vietii trebuie sa ne asumam riscuri, sa ne ridicam si sa ne cautam noi obiective de indeplinit in mod constant.

Atmosfera creata este una linistitoare, calda, precum o istorisire facuta de cineva drag. Dragos Bucurenci dedica pasaje intregi descrierii copilariei, fapt pentru care va atrage cititorul catre o intoarcere printre amintiri si catre primele lectii primite in viata.

De ce merita sa cumperi cartea

Cartea Despre curajul de a ne lasa vazuti este o carte de debut extraordinara. Autorul face o introspectie impresionanta asupra mentalitatilor impuse inca din copilarie si a impactului pe care calatoriile si oamenii noi le au asupra noastra si cum ajung astfel de experiente sa ne modeleze.

Dragos Bucurenci este un maestru al auto-evaluarii si citind cartea sa veti descoperi metode de a va intelege mai bine si la final va veti decide ca este momentul sa faceti o schimbare majora pentru a va atinge obiectivele propuse.

Am mereu o carte in geanta fiindca imi place sa profit la maxim de timpul pe care il am pentru a descoperi noi titluri si personaje misterioase. Citesc carti politiste, de istorie, biografii, fantasy si imi plac chiar si cele cu un iz de romantism.

2 Comments
Show all Most Helpful Highest Rating Lowest Rating Lasa un comentariu
  1. Am găsit cartea la biblioteca liceului și mi-a plăcut foarte mult. Nu știam nimic despre autor, dar mă bucur că am aflat mai multe despre el citind acest articol.

    • Dragos Bucurenci este un om deosebit si ne bucuram ca prin cartea sa a reusit sa impresioneze atatia oameni. Va recomandam sa ii urmariti proiectele umanitare in care se implica.

Comentariu