Din dragoste pentru Layken

Informatii generaleDin dragoste pentru Layken

Cartea Din dragoste pentru Layken este prima parte din trilogia Slam scrisa de autoarea Colleen Hoover. Romanul a fost publicat pentru prima oara in 2012, insa a capatat rapid popularitate printre fanii genului romance, mai ales printre tineri.

Colleen Hoover este o autoare cunoscuta pentru romanele sale de dragoste care prezinta cuplurile din lumea moderna pentru care tehnologia face parte din viata lor de zi cu zi, iar intrigile apar la tot pasul. Stilul ei de scriere este diferit, indraznet si apetisant, ceea ce o transforma intr-o adevarata revelatie a literaturii contemporne.

Cartea este disponibila in tara noastra incepand cu anul 2014, fiind publicata la editura Epica.

Plotul

Actiunea se invarte in jurul personajelor Layken si Will, doi tineri care se intalnesc din intamplare, pe care destinul reuseste sa ii aduca impreuna cu un scop precis. Se cunosc in calitate de vecini, insa conexiunea emotionala dintre ei este iminenta, Interactiunile de zi cu zi se transforma treptat in jocuri incitante de abtinere si pasiune, toate descrise in stilul specific lui Colleen Hoover.

Layken are 18 ani si trece printr-o perioada grea datorita mortii subite a tatalui. Devine dintr-o data sprijinul familiei, fiind nevoita sa aiba grija si de un frate mai mic. Desi pare o persoana puternica si optimista, in interiorul ei are loc o batalie pe care este pe cale sa o piarda. Totul se schimba cand apare in scena Will. Acest tanar chipes de 21 de ani este noul ei vecin si are o pasiune pentru poezie, fapt ce il face irezistibil pentru Layken. Intre cei doi se infiripa rapid ceva, insa actiunea devine din ce in ce mai tumultoasa pe parcurs.

CARTEA DIN DRAGOSTE PENTRU LAYKEN ESTE DISPONIBILA ONLINE IN MAGAZINELE:

elefant

Din dragoste pentru Layken

carturesti

Din dragoste pentru Layken

libris

Din dragoste pentru Layken

cartepedia

Din dragoste pentru Layken

Stilul literar si atmosfera creata prin cuvinte

Este o carte usor de parcurs, in special pentru iubitorii de romance si actiune care se dezvolta rapid. Deoarece stilul literar nu este unul complex, iar dialogul ocupa mare parte din roman, este recomandat in special tinerilor. Cu toate acestea, este important de mentionat ca in general, cartile scrise de Colleen Hoover nu sunt recomandate minorilor, sau cel putin nu copiilor sub 14 ani.

De ce merita sa cumperi cartea

Cartea Din dragoste pentru Layken este primul roman din trilogia Slam, inceputa de Colleen Hoover in anul 2012 si terminata in 2013. Seria urmareste povestea de dragoste dintre doua personaje complexe pe care le veti indragi cu siguranta si veti dori sa aflati ce vor face pe mai departe.

Merita cumparata deoarece autoarea reuseste sa capteze atentia cititorului si il transforma cu usurinta ca parte importanta a povestii. Actiunea si personajele pe care le creioneaza sunt usor de inteles si de empatizat, motiv pentru care, Colleen Hoover este unul dintre cei mai indragiti autori contemporani de romance datorita sinceritatii si stilului amuzant in care descrie munca sa.

Am mereu o carte in geanta fiindca imi place sa profit la maxim de timpul pe care il am pentru a descoperi noi titluri si personaje misterioase. Citesc carti politiste, de istorie, biografii, fantasy si imi plac chiar si cele cu un iz de romantism.

Spune-ne parerea ta! :)

Comentariu