Dupa ce am gasit fericirea

Informatii generale

Cartea Dupa ce am gasit fericirea este cotninuarea si cel de-al patrulea roman al seriei fenomen After. Autoarea, Anna Todd, a lansat in anul 2015 romanul care prezinta in sfarsit povestea printr-o nota pozitiva. Cu pasi repezi, ne apropiem astfel de finalul care a tinut cu sufletul la gura milioane de fani din intreaga lume.

Povestea de dragoste tumultoasa dintre Hardin si Tessa pare sa se linisteasca, iar fanii pot afla in sfarsit cum vor alege cei doi sa isi traiasca viata in continuare. Vor gasi fericirea impreuna, ori vor alege sa mearga pe drumuri separate? S-au maturizat cei doi? La astfel de intrebari raspunde cel de-al patrulea volum al seriei After.

Dupa ce am gasit fericirea

 Plotul

In aceasta carte, Hardin a abandonat-o din nou pe Tessa, dar ceva ii declanseaza revenirea.  Hardin isi da seama ca risca sa o piarda pentru totdeauna pe femeia pe care o iubeste.

Rolurile sunt inversate acum, Hardin fiind cel care o urmareste pe Tessa. El vrea sa-i demonstreze ca el este dragostea vietii ei, ca el este demn de iubirea si increderea ei. Asistam astfel la o schimbare enorma de comportament din partea lui, iar stangacia sa va face deliciul cititorilor.

Pana la final nu puteti ghici daca vor sfarsi impreuna sau nu. Romanul va va ajuta sa va deconectati de la realitate pentru a va conecta la povestea lor impresionanta de iubire. Actiunea prezinta salturi in timp, autoarea oferind flashback-uri necesare intelegerii povestii pana la capat. Noi detalii sunt dezvaluite, inclusiv secrete pe care Hardin si-ar fi dorit ca Tessa sa nu le afle niciodata.

CARTEA DUPA CE AM GASIT FERICIREA ESTE DISPONIBILA ONLINE IN MAGAZINELE:

emag

Dupa ce am gasit fericirea

elefant

Dupa ce am gasit fericirea

carturesti

Dupa ce am gasit fericirea

libris

Dupa ce am gasit fericirea

cartepedia

Dupa ce am gasit fericirea

Stilul literar si atmosfera creata prin cuvinte

Anna Todd este o scriitoare la inceput de drum. A fost intotdeauna o cititoare avida si a idolatrizat o trupa de baieti. Astfel a luat nastere povestea ei pe wattpad, sub forma unui fan fiction. Cu toate acestea, ceea ce parea o joaca, s-a transformat intr-o cariera de succes deoarece povestea ei a atins milioane de adolescenti.

De ce merita sa cumperi cartea

Cartea Dupa ce am gasit fericirea merita cumparata deoarece incheie ciclul celei mai iubite serii pentru adolescenti. After este un adevarat fenomen literar, iar cel de-al patrulea roman inverseaza rolurile protagonistilor.

Daca v-a placut de Tessa si Hardin in primele carti, ii veti adora si in aceasta. Povestea lor de iubire merita un final grandios pe care il cunoasteti in aceasta carte.

Am mereu o carte in geanta fiindca imi place sa profit la maxim de timpul pe care il am pentru a descoperi noi titluri si personaje misterioase. Citesc carti politiste, de istorie, biografii, fantasy si imi plac chiar si cele cu un iz de romantism.

Spune-ne parerea ta! :)

Comentariu