Dupa ce ne-am certat

Informatii generale

Dupa ce ne-am certat este un roman scris de Anna Todd, al doilea din seria After, publicat in anul 2015. Titlul primului roman din serie a fost tradus in romana prin sintagma Dupa ce ne-am intalnit si a fost publicat in 2014.

Primele patru volume ale seriei nareaza povestea cuplului format din Tessa si Hardin.

 

Dupa ce ne-am certat

 Plotul

Volumul al doilea al seriei After urmareste in linii mari evolutia cuplului, la fel de tumultoasa ca in prima carte.

Cititorii pot observa de-a lungul firului narativ felul in care si in aceasta carte, Tessa este adesea la fel de responsabila pentru fictiunile din relatia ei cu Hardin ca in primul roman. Dupa despartirea de la finalul primului roman, ei ajung sa se impace la inceputul cartii Dupa ce ne-am certat, insa cititorii vor avea ocazia sa citeasca iar despre toate suisurile si coborasurile din relatia lor.

Aceasta relatie este departe de a fi functionala, iar alcoolul joaca un rol important in aceasta situatie. Exista, de asemenea, triunghiul amoros care a fost dezvoltat si in primul roman, Zed inca mai incearca sa o castige pe Tessa.

 

CARTEA DUPA CE NE-AM CERTAT ESTE DISPONIBILA ONLINE IN MAGAZINELE:

emag

Dupa ce ne-am certat

elefant

Dupa ce ne-am certat

carturesti

Dupa ce ne-am certat

libris

Dupa ce ne-am certat

Stilul literar si atmosfera creata prin cuvinte

La fel ca in Dupa ce ne-am intalnit, Anna Todd stie cum sa atraga publicul prin modul in care se foloseste de cuvinte pentru a crea o poveste credibila. Firul narativ evolueaza gradual, iar cititorii sunt fascinati de metaforele si figurile de stil folosite de scriitoare pentru a concretiza una dintre cele mai bune povesti de dragoste.

Un alt lucru care atrage este faptul ca Anna Todd a creat niste personaje credibile, multidimensionale, cu care cititorii se pot identifica usor tocmai pentru ca nu sunt caracterizate de nuante de alb sau negru, ci de nuante de gri.

De ce merita sa cumperi cartea

Aceasta carte reprezinta o lectura usoara si in acelasi timp care te provoaca sa iti pui tot felul de intrebari despre ce inseamna cu adevarat dragostea. Anna Todd este o scriitoare care te va cuceri cu stilul ei unic si cu felul in care se pricepe sa se joace cu cuvintele pentru a crea o poveste captivanta.

Spune-ne parerea ta! :)

Comentariu