Dupa ce ne-am indragostit

Informatii generale

Cartea Dupa ce ne-am indragostit este cel de-al treilea roman din seria de succes After, scrisa de autoarea Anna Todd. Romanul a fost publicat in 2014 pentru a aduce in atentia fanilor continuarea povestii de iubire. Publicatiile externe au declarat la acea vreme seria After, drept cel mai mai mare fenomen literar al generatiei noastre.

Anna Todd nu intentiona sa devina autoare, ci doar isi scria ideile pe wattpadd. Odata ce a facut publica povestea creata de ea, fanii s-au adunat in numar de milioane si au facut presiuni, astfel incat povestea sa fie publicata sub forma de carte. Cum un volum nu era de ajuns sa acopere intreaga actiune tumultoasa conturata de Anna, nu mai putin de 5 volume au ajuns in rafturile librariilor din intreaga lume.

Dupa ce ne-am indragostit

 Plotul

Povestea celor doi amorezi Hardin si Tessa continua si se dezvolta treptat, astfel incat cititorii sa cunoasca o noua latura a protagonistilor. Aceasta carte este mai grea decat cele doua anterioare, abordand cateva subiecte serioase.

Tessa afla lucruri ingrozitoare despre tatal ei. Relatia dintre ea si Hardin este la fel ca intotdeauna: tumultoasa. Tessa este tot mai epuizata de aceasta situatie. Minciunile constante ale lui Hardin si faptul ca Tessa vrea sa se mute in Seattle conduce la conflicte intre cei doi.

In afara de adevarurile groaznice despre tatal lui Tessa, dinamica cuplului se schimba si asta va atrage cititorii. Distanta pare foarte buna pentru relatia lor. Aceasta carte este un roller coaster emotional.

CARTEA DUPA CE NE-AM INDRAGOSTIT ESTE DISPONIBILA ONLINE IN MAGAZINELE:

emag

Dupa ce ne-am indragostit

elefant

Dupa ce ne-am indragostit

carturesti

Dupa ce ne-am indragostit

libris

Dupa ce ne-am indragostit

cartepedia

Dupa ce ne-am indragostit

Stilul literar si atmosfera creata prin cuvinte

Spre deosebire de romanele precedente, actiunea in Dupa ce ne-am indragostit este mai agitata, mai complexa si surprinzatoare. Se observa o eovlutie a personajelor si o modificare a dinamicii cuplului.

Anna Todd are un stil aparte de scriere. Stie cum sa se adreseze adolescentilor si sa le vorbeasca pe limba lor. Desi deseori criticata pentru modul direct in care il lasa pe personajul Hardin sa se exprime, Anna a conturat unul dintre cei mai iubiti protagonisti ai literaturii contemporane.

De ce merita sa cumperi cartea

Cartea Dupa ce ne-am indragostit merita cumprata deoarece contiua povestea de iubire dintre Tessa si Hardin. Apar noi intrigi, sunt facute dezvaluiri devastatoare, iar la final veti avea parte de o surpriza de proportii.

Va recomandam sa cumparati aceasta carte daca sunteti fani ai genului, ori sunteti in cautarea unei serii care sa va tina ocupati zile in sir deoarece romanele After creeaza dependenta!

Am mereu o carte in geanta fiindca imi place sa profit la maxim de timpul pe care il am pentru a descoperi noi titluri si personaje misterioase. Citesc carti politiste, de istorie, biografii, fantasy si imi plac chiar si cele cu un iz de romantism.

Spune-ne parerea ta! :)

Comentariu