Eu si totusi alta

Informatii generale

Eu si totusi alta este volumul care inchide trilogia unei povesti de iubire care dubuteaza cu “Inainte sa te cunosc” si isi are mijlocul in “Dupa ce te-am pierdut”, scrise de catre celebra Jojo Moyes. Aceasta trilogie a romanelor de dragostea a facut inconjurul lumii, devenind un adevarat bestseller care a captat inima cititorilor printr-o dragoste imperfecta, prin stangacie si iubire.

Avand o actiune atat de spumoasa si captivanta, ecranizarea trilogiei nu s-a lasat asteptata. Astfel, frumoasa actrita Emilia Clarke a luat rolul spumos, vesel si neindemanatic al protagonistei Louisa Clark.

Cartea Eu si totusi alta a fost mult asteptata de publicul din toata lumea, pentru a vedea ce se mai intampla cu frumoasa Lou. Cartea s-a lasat mult asteptata, astfel in 2018 devine disponibila si pentru publicul din Romania.

Eu si totusi alta Plotul

In acest roman, Louisa Clark, sau Lou cum ii spun prietenii, hotaraste sa urmeze sfaturile lui Will de a indrazni si de a accepta provocarile vietii, astfel aceasta se muta in New York pentru a deveni angajata lui Leonard Gopnik si a sotiei sale Agnes (familia Gopnik, o familie instarita din New York, ii arata Louise societatea elitista, integrand-o in viata lor luxurianta).

Umbra trecutului o prinde iar pe Lou din urma, astfel ajunge sa il cunoasca pe Joshua Ryan, un tanar bogat care seamana foarte mult cu Will. Lou este tulburata, iar Joshua se simte atras de Lou, cu toate acestea Louisa refuza categoric orice sentiment pe care l-ar putea avea fata de Joshua din respect pentru Sam, prietenul ei din Anglia.

Louisa isi face multi prieteni, printre care si pe Agnes, un personaj complex plin de secrete si minciuni. Protagonista noastra, Lou, se afla in mijlocul unei lumi egnigmatice pline de minciuni si intorsauri de situatie create d Agnes, astfel ca prin dorinta de a o proteja pe Agnes de proriile minciuni, Lou este concediata. Singura, trista si fara Sam… si Sam? Oare ce face Sam in Anglia?

 

CARTEA EU SI TOTUSI ALTA ESTE DISPONIBILA ONLINE IN MAGAZINELE:

emag

Eu si totusi alta

carturesti

Eu si totusi alta

elefant

Eu si totusi alta

libris

Eu si totusi alta

Stilul literar si atmosfera creata prin cuvinte

Eu si totusi alta este un roman mult asteptat. De aceasta data, Louisa Clark reuseste pe parcursul actiunii sa renunte la naivitatea ei si devine prin fiecare intamplare un om mai puternic si mai determinat sa reuseasca in viata. Domnisoara Louisa este o parte din fiecare femeie la inceput de drum, tradusa prin naivitate, inocenta si bunatatea. Prima dragoste, prima neimplinirea, a doua dragoste, mai exact pansamentul aplicat tactic pe durerea lasata de pirma iubire tradusa prin necesitate si ultima dragoste, implinire.

Guvernat de tema iubirii, romanul reuseste prin abundenta descrierilor sa introduca cat mai mult cititorul in firul narativ, il teleporteaza langa Louisa, il face sa ii simta durerea, tristetea si dezamagirea.

In fond, Eu si totusi alta este un roman motivational deoarece Louisa niciodata nu renunta in ciuda minciunilor, tradarii si suferintei. Louisa ne arata ca cel mai bine este sa fim noi insine, indiferent de oamenii care sunt in jurul nostru, ca avem un drum, un destin indiferent de piedicile care apar.

De ce merita sa cumperi cartea

Cartea Eu si totusi alta merita citita prin prisma modului in care se deruleaza intamplarile si prin modul in care acest roman de dragoste reuseste sa sparga acea linie cititor si lectura. Este o carte care transmite, care te face sa simti si sa iti doresti sa afli din ce in ce mai mult.

Pret
10
Actiune
8.5
Personaje
9.5
Lasa un comentariu  |  Read reviews and comments
Spune-ne parerea ta! :)

Comentariu

Your total score