Eu sunt femeie

Informatii generaleEu sunt femeie

Eu sunt o femeie este im roman de dragoste publicat in anul 2016, la sase ani dupa ce autoarea si-a expus gandurile si trairile pe propriul site.

Publicat de editia Bestseller, in scurt timp s-a dovedit ca acest lucru a fost benefic deoarece a si devenit bestseller in librariile din online si offline din Romania.

Povestea autoarei este la fel de impresionanta precum opera sa. Maria Cristina Tudose s-a nascut in Ploiesti, dar ste stabilita in Italia. A inceput arta scrisului ca o dorinta de escapada, de vindecare a sufletului, departe de tot ceea ce este rau. Romanul ei de debut Eu sunt femeie este inspirat de site-ul cu acelasi nume pe care activeaza de ani de zile.

 Plotul

Romanul Eu sunt femeie debuteaza cu povestea Mariie, protagonista. Ea este o tanara care sufera dupa ce simte ca a pierdut totul. Este dezamagita si nu mai credere in iubire, insa toate aceste lucruri se schimba in momentul in care cunoaste pe cineva. Problema este ca ea se afla in Italia, iar el in Romania. Ceea ce incepe ca o simpla discutie in mediul online se transforma in cea mai intensa experienta din viata Mariei, o experienta pentru care este dispusa sa piarda din nou totul.

Discutiile din mediul virtual se dezvolta treptat si se transforma astfel in inceputul unei tumultoase povesti de iubire. Cei doi ajung sa se indragosteasca inainte ca macar sa se fi vazut face to face, dar cu toate acestea, sentimentele sunt reale.

Faptul ca majoritatea actiunii se petrece in mediul online demonstreaza dorinta autoarei de a aduce in atentia noastra o realitate dureroasa a lumii i ncare traim. Desi online-ul pare ca ne apropie, in esenta ne tine atat de departe de persoanele dragi de care fara sa ne dam seama ajungem chiar sa ne indragostim iremediabil.

CARTEA EU SUNT FEMEIE ESTE DISPONIBILA ONLINE IN MAGAZINELE:

emag

Eu sunt femeie

carturesti

Eu sunt femeie

libris

Eu sunt femeie

cartepedia

Eu sunt femeie

Stilul literar si atmosfera creata prin cuvinte

Stilul de scriere al Mariei Cristina Tudose este unic pentru lumea literaturii contemporare romanesti. Aceasta a reusit sa creioneze o poveste care sa nu poata fi rezumata. Modul in care actiunea curge si descoperim eovlutia personajelor este impresionant.

Cartea este o lucrare profunda, in care putem observa ca s-a pus suflet. Simplitatea cuvintelor accentueaza naturaletea povestii, iar fiecare rand are o tonalitate aparte. Povestea devine astfel asemene aunui cantec, iar acitunea se scalda intr-o muzicalitate deosebita.

De ce merita sa cumperi cartea

Cartea Eu sunt femeie merita cumparata deoarece este o poveste de dragoste autentica, actuala si in care multi cititori se vor regasi. Este un roman usor de citit despre dragostea la distanta si greutatile care vin odata cu instalarea acesteia.

Lupta protagonistilor pentru iubirea dintre ei va inspira cititorul si il va provoca sa dea pagina dupa pagina pentru a afla deznodamantul mult asteptat. In concluzie, cartea Eu sunt femeie este un roman care a reusit sa se adapteze pretentiilor cititorilor moderni si uimeste prin naturaletea scriiturii.

Am mereu o carte in geanta fiindca imi place sa profit la maxim de timpul pe care il am pentru a descoperi noi titluri si personaje misterioase. Citesc carti politiste, de istorie, biografii, fantasy si imi plac chiar si cele cu un iz de romantism.

Spune-ne parerea ta! :)

Comentariu