Fericirea mea esti tu

Informatii generale

Fericirea mea esti tu este un roman de dragoste scris de catre autoarea Jamie Mc Guire. Cartea a fost publicata in anul 2013, iar prin modul de povestire si prin actiuni a urmat si o ecranizare a acesteia.

fericirea mea esti tu  Plotul

Aceasta carte este o a doua partea a cartii Fericirea incepe azi, numai ca de data aceasta totul este povestit din ochii baiatului protagonist Travis. Travis Maddox este arhetipul de baiat rau, inrait in jocurile de noroc, prin patul caruia multe femei s-au perindat, dar care se indragosteste nebuneste de o fata inocente pe nume Abby Abernathy. Abbry este fata cuminte, o studenta silitoare pe care Travis o cunoaste cu ajutorul colegului sau de aparament Shepley.

Actiunea incepe cu mutarea lui Abby impreuna si a prietenei sale, America, in apartamentul baietilor Trevis si Shepley din cauza ca locuinta cele doua prietene ramane fara apa calda menajera. Trevis, baiatul rau, dar cu o inima mare ca urmare a suferintei de a isi pierde mama, nu stie cum sa faca fata unei iubiri atat de mari si de aici incepe un cumul de intamplari tumultoase in viata tinerilor indragostiti in care multi cititori o sa se regaseasca.

 

CARTEA FERICIREA MEA ESTI TU ESTE DISPONIBILA ONLINE IN MAGAZINELE:

emag

Fericirea mea esti tu

elefant

Fericirea mea esti tu

carturesti

Fericirea mea esti tu

libris

Fericirea mea esti tu

Stilul literar si atmosfera creata prin cuvinte

Fericirea mea esti tu este narata din punctul de vedere al lui Trevis, iar Fericirea incepe azi este narata din punctul de vedere al fetei, Abby. Modul in care sunt relatate intamplarile il ajuta pe citior sa se transpuna in pielea lui Travis si sa simt in acelasi timp cu el toate trairile.

Modul de descriere al actiunilor este miutios si nu lasa la intamplare niciun detaliu. Dialogul este usor, nu este plin de cuvinte pompoase, dar este plin de insemnatate, atingand teme filosofice puternice precum cea a iubirii.

Tema in jurul caruia guverneaza cartea este iubire nebuneasca, impletita cu tineretea.

De ce merita sa cumperi cartea

Cartea merita sa fie citita deoarece este posibil ca multi citiori sa se regaseasca in ea. Modul in care intamplarile se deruleaza si se intrepatrund dezvaluie sentimente pure, sincere pe care multi le-au simtit pe propria piele. Obsesie, gelozie, secrete, suferinta si lupta interioara, sunt prezentate in cartea din care ies invataminte puternice.

Spune-ne parerea ta! :)

Comentariu