Intelepciunea psihopatilor

Informatii generale

Intelepciune psihopatilor este o carte psihologica, motivationala ce apartine scriitorului Kevin Dutton. Cartea este publicata in anul 2013 si a devenit un adevarat bestseller, dorita de catre orice cititor impatimit.

Intelepciunea psihopatilor Plotul

Cartea porneste cu un cumul de actiuni peste care sunt presarate explicatii psihologice, menite sa scoata in evidenta latura psihopata a societatii in care traim. Incepe cu povestiri din laboratoarele psihologice, tribunale, inchisori de maxima securitate, etc. menite sa trezeasca suspansul cititorului si sa il infioare pe alocuri.

Dutton marcheaza studiul din anul 2005 in care erau comparate trasaturile liderilor care profesau in domeniul afacerilor cu cele ale criminalilor care erau internati in centre cu securitatea maxima. Rezultatul studiului este menit sa cutremure si sa miste convingerile si valorile cititorului din temelie.

Dutton pune accent pe megalomani, trasatura caracteristica psihopatilor, vazuta drept o caracteristica fundamentala a setului de trasaturi pe care societatea capitalista moderna il ridicat atat in slavi si il priveste drept un model.

 

CARTEA INTELEPCIUNEA PSIHOPATILOR ESTE DISPONIBILA ONLINE IN MAGAZINELE:

emag

Intelepciunea psihopatilor

elefant

Intelepciunea psihopatilor

carturesti

Intelepciunea psihopatilor

libris

Intelepciunea psihopatilor

Stilul literar si atmosfera creata prin cuvinte

Cartea este construita si structurata precum o lectura jurnalistica dintr-o perspectiva usor subiectiva, menita sa afunde si mai mult cititorul in lectura. Este o carte greoaie, este construita precum o sapatura adanca, documentata cu stricte si rigoare, avand argumentare clare si perfect solide.

Cartea Intepciunea psihopatilor atinge teme psihologice, avand ca tema guvernanta psihopatia aflat in foarte multi oameni din societate, oameni pe care cititorul dupa lecturare poate sa ii priveasca cu alti ochi, mai ageri, mai vigilenti mai predispusi spre judecata.

De ce merita sa cumperi cartea

Intelepciunea psihopatilor este cartea menita sa miste cititorul si sa ii ofere o alta perspectiva asupra vietii, mai profunda si mai puternica. Te pune pe ganduri nu doar asupra societatii ci si asupra propriei persoane: Oare esti in strafundul tau un psihopat? Raspunsul il veti gasi in carte.

Spune-ne parerea ta! :)

Comentariu