Iubitelor mele prietene

Informatii generaleIubitelor mele prietene

Anul acesta, autoarea Irina Binder ne uimeste cu doua lansari de carte. Daca in perioada verii aveam sa aflam ca se lanseaza oficial cel de-al patrulea volum Fluturi, in luna septembrie a acestui an este disponibila spre precomanda noua sa carte, intitulata Iubitelor mele prietene.

Irina si-a unit fortele cu autoarea Carmen Voinea-Raducanu pentru a scrie un roman despre pasiune, prietenie si suflet. Cele doua femei sunt prietene si in viata reala, amandoua impartasind o iubire nemarginita pentru scris si arta. Asadar, ne putem astepta doar la inca o capodopera care poarta semnatura Irinei Binder.

Carmen Voinea-Raducanu a lansat pana ain prezent titlurile Visatorii nu mor niciodata in 2016 si Binecuvantate ne fie dorurile in 2018.

Plotul

Romanul a aparut din concluzia comuna a autoarelor ca scopul oamenilor pe lume este acela de gasire a unui suflet pereche. Nimic nu este intamplator, iar fericirea este o stare atat de pura si de splendida incat este pacat sa nu o impartasim cu cineva.

Irina Binder si Carmen Voinea-Raducanu au ocazia sa faca pentru prima oara in aceasta formula, destainuiri splendide in randurile cartii pe care o lanseaza impreuna. Ele isi vor deschide sufletul catre cititori, povestind despre prietenie, experiente si tipologiile de oameni. Dorinta acestora este aceea de a accentua ideea ca viata, cu bune si cu rele, trebuie traita cu mandrie si impartasita cu persoanele care merita.

Cartea Iubitelor mele prietene scrisa de Irina Binder si Carmen Voinea-Raducanu este disponibila la precomanda, iar livrarea va incepe din data de 27 septembrie.

CARTEA IUBITELOR MELE PRIETENE ESTE DISPONIBILA ONLINE IN MAGAZINELE:

emag

Iubitelor mele prietene

elefant

Iubitelor mele prietene

carturesti

Iubitelor mele prietene

libris

Iubitelor mele prietene

cartepedia

Iubitelor mele prietene

Stilul literar si atmosfera creata prin cuvinte

Romanul ia forma unei scrisori ale caror expeditoare sunt autoarele, iar destinatari sunt toti cei care vor primi randurile acestei carti cu caldura. Cei care au cunoscut iubirea, tristetea si toate celelalte stari specifice unei relatii romantice se vor regasi in aceasta carte si o vor indragi.

De ce merita sa cumperi cartea

Daca sunteti fani ai romanelor scrise de Irina Binder si de felul in care aceasta creioneaza povesti si utilizeaza metafore, atunci trebuie sa cumparati Iubitelor mele prietene. Este o carte testament, o dedicatie pentru toate femeile puternice care nu au incetat niciodata sa creada in iubirea adevarata si ar face orice pentru binele persoanei la care tin, indiferent de consecinte.

8 Total Score
Cartea este disponibila cu precomanda

O istorisire sfasietoare despre iubire, dezamagiri si continua lupta pentru gasirea fericirii. Toate acestea, vazute prin ochii autoarei de succes Irina Binder, in colaborare cu Carmen Voinea-Raducanu.

Lasa un comentariu

Am mereu o carte in geanta fiindca imi place sa profit la maxim de timpul pe care il am pentru a descoperi noi titluri si personaje misterioase. Citesc carti politiste, de istorie, biografii, fantasy si imi plac chiar si cele cu un iz de romantism.

Spune-ne parerea ta! :)

Comentariu