Lantul

Informatii generale

Lantul

Cartea Lantul este un roman al genului thriller si scris de autorul Adrian McKinty. Este o carte grea, nu foarte usor de citit din pricina subiectului si modului de scriere, dar cu toate acestea, a devenit rapid una dintre cele mai indragite carti ale momentului.

Lantul fost vandut in 36 de tari si i-a inscris McKinty un acord pentru productia unui film cu sapte cifre din partea Paramount, toate inainte ca romanul sa fie macar lansat.

Plotul

Psihopatia faptuitorilor din Lantul si natura auto-influentata a jocului cu victimele este infioratoare. Fiintele umane sunt creaturi ale caror vieti sunt guvernate de instincte profunde. Sunt ca soarecii, acesti oameni, soareci pe campurile cu fan si ea este peregrina care se plimba peste ei, vazand fiecare lucru mic pe care il fac. Cam asa descrie autorul esenta de la care pleaca deciziile personajelor sale.

Lantul este un roman comercial neastamparat, care va fi foarte potrivit pentru marele ecran. Povestea se invarte in jurul unei familii al carei copil este rapit. Parintii afla acest lucru in momentul in care rapitorul suna, insa solicitarea acestuia pare scoasa din filmele de groaza. Singurul mod prin care parintii isi pot recupera copilul este sa rapeasca un alt copil. De aici, totul devine o cursa contra-timp, guvernata de dorintele carnale si de neputinta situatiei.

CARTEA LANTUL ESTE DISPONIBILA ONLINE IN MAGAZINELE:

carturesti

Lantul

libris

Lantul

elefant

Lantul

cartepedia

Lantul

Stilul literar si atmosfera creata prin cuvinte

Stilul literar este specific romanelor thriller. Povestea este bina conturata, personajele fiind prezentate intr-un con de umbra, astfel incat cititorii sa fie intotdeauna intrebatori cu privirele la intentiile acestora. Aura de mister acapareaza intregul storytelling, romanul devenind astfel apetisant si relevator. Cu fiecare noua pagina, cititorii descopera un detaliu nou, care se aduaga la lista de suspiciuni, iar secretele devin din ce in ce mai greu de deslusit.

De ce merita sa cumperi cartea

Romanul Lantul merita cumparata de fanii genului si nu numai. Este o carte buna, care reuseste sa imbine perfect talentul literar cu misterul si situatile intense. Este o lectura profunda, care ramane mult timp intiparita in mintea cititorului datorita modului in care fiecare cuvant se impleteste perfect cu situatiile prezentate.

Pret
8.5
Actiune
9.5
Personaje
9.5
Lasa un comentariu  |  Read reviews and comments

Am mereu o carte in geanta fiindca imi place sa profit la maxim de timpul pe care il am pentru a descoperi noi titluri si personaje misterioase. Citesc carti politiste, de istorie, biografii, fantasy si imi plac chiar si cele cu un iz de romantism.

Spune-ne parerea ta! :)

Comentariu

Your total score