Mica Enciclopedie Lykke

Informatii generale

Mica enciclopedie Lykke

Mica Enciclopedie Lykke este o carte care isi propune sa analizeze in detaliu modul de viata al danezilor si sursele fericirii lor. Conform statisticlor, danezii sunt cel mai fericit popor, asa ca nu este de mirare faptul ca numeroase carti si cercetari aleg sa ii studieze pentru a le afla secretele.

Autorul Meik Wiking a lansat in anul 2016 primul volum si anume Mica enciclopedie Hygge – Reteta daneza a fericirii care viza conceptul de hygge si elementele definitorii ale acestuia prin detalierea diferitelor modalitati prin care il puteti obtine si dumneavoastra acasa.

Un an mai tarziu apare volumul Lykke pentru care autorul ofera statisticile cercetarilos sale in calitate de director al Institutului de Cercetare a Fericirii din Copenhaga. Da, exista un astfel de institut!

Plotul

In cautarea raspunsurilor pentru cel mai fericit popor, danezul Meik Wiking aduce la cunostinta publicului modul in care cetatenii aleg sa se bucure de lucrurile marunte. Pentru inceput, trebuie sa luam in considerare faptul ca Danemarca se poate lauda cu cea mai mica rata de copii orfani, educatie superioara complet gratuita atat pentru cetateni, cat si pentru strainii care aleg sa studieze aici, in timp ce sunt si cei mai mari consumatori de lumanari parfumate, dupa cum am aflat in volumul Hygge.

MICA ENCICLOPEDIE LYKKE ESTE DISPONIBILA ONLINE IN MAGAZINELE:

emag

Mica Enciclopedie Lykke

elefant

Mica Enciclopedie Lykke

carturesti

Mica Enciclopedie Lykke

libris

Mica Enciclopedie Lykke

cartepedia

Mica Enciclopedie Lykke

Stilul literar si atmosfera creata prin cuvinte

Precum o prelungire a primei carti, Lykke este scrisa in acelasi mod specific, imbogatita cu poze si tehnici care va pot ajuta sa va calmati si sa va imbunatatiti in mod considerabil starea de spirit.

Cel mai interesant aspect este ca autorul da impresia ca pleaca intr-o vanatoare de comori, fericirea fiind un cufar cu giuvaiere nepretioase, la care cu totii aspiram. Cititnd cartea, veti invata sa aplicati modul lykke vietii dumneavoastra si cea mai important lectie predata de paginile ei este ca de fapt bucuria se ascunde in lucrurile marunte. In fapt, fericirea v-o creati si tot ce trebuie sa faceti este sa cunoasteti resorturile necesare obtinerii acesteia.

De ce merita sa cumperi cartea

Daca v-a placut cartea Mica Enciclopedie Hygge, cu siguranta si acest volum va va incanta cu adevarat. Este o continuare mai delicata, mai colorata si mai utila a primului volum. Cu ajutorul acestei carti, veti afla sursele fericirii adevarate si cum va puteti crea propria oaza de voie buna si sentimente pozitive.

Merita cumparata deoarece este genul acela de coffee table book care nu doar ca va va ajuta sa va imbunatatiti viata, dar va arata si foarte bine in biblioteca/ noptierea/ ori pe masuta de cafea din caminul dumneavoastra.

Am mereu o carte in geanta fiindca imi place sa profit la maxim de timpul pe care il am pentru a descoperi noi titluri si personaje misterioase. Citesc carti politiste, de istorie, biografii, fantasy si imi plac chiar si cele cu un iz de romantism.

Spune-ne parerea ta! :)

Comentariu

Your total score