Multumesc pentru amintiri

Informatii generaleMultumesc pentru amintiri

Cartea Multumesc pentru amintiri este un roman de dragoste impresionant, cu o poveste atipica scris de talentata autoare Cecelia Ahern. A fost publicat in anul 2008, iar trei ani mai tarziu a fost tradus si publicat in limba romana de catre editura All. De atunci, ocupa locuri fruntase in rafturile librariilor fizice, dar si in online, bucurandu-se de noi editii, cu grafica din ce in ce mai captivanta. 

Plotul

Povestea se bazeaza pe intrebarea: Poti cunoaste pe cineva pe care nu ai cunoscut inca? Dar sa te indragostesti de acea persoana?

Cartea Multumesc pentru amintiri prezinta povestea a doi straini: Joyce Conway si Justin Hitchcock care ajung sa aiba o conexiune stranie. Ambii trec prin greutati specifice vietii si desi au un trecut diferit si se afla in alte parti ale lumii, simt ca se cunosc.

Joyce are deja-vu dupa deja-vu, amintitndu-si locuri si stari pe care este destul de sigura ca nu le-a experimentat niciodata si cu toate acestea, le simte. Totul se intampla de parca a castigat noi amintiri odata cu accidentul suferit.

Justin este divortat si decide sa faca o fapta buna donand sange, nestiind ca aceasta decizie avea sa ii schimbe pe veci viata si il va contecta cu iubirea vesnica despre care nici nu avea idee ca exista.

CARTEA MULTUMESC PENTRU AMINTIRI ESTE DISPONIBILA ONLINE IN MAGAZINELE:

emag

Multumesc pentru amintiri

elefant

Multumesc pentru amintiri

carturesti

Multumesc pentru amintiri

libris

Multumesc pentru amintiri

cartepedia

Multumesc pentru amintiri

Stilul literar si atmosfera creata prin cuvinte

Cecelia Ahern ne uimeste si de aceasta data cu stilul ei unic de scriere. Atmosfera boema pe care reuseste sa o creeze accentueaza decorul descris al Parisulu isi al Dublinului. Fiind o autoare de bestsellere internationale, Cecelia induce de fiecare data o tonalitate noua, transformand fiecare roman intr-o opera de arta aparte.

De ce merita sa cumperi cartea

Daca sunteti in cautarea unui roman de dragoste diferit fata de orice altceva ati mai citit pana acum, Multumesc pentru amintiri este perfect. Este un roman cu o usoara tenta de SF, care va va cuceri inca din primele pagini. Plot-ul poate parea putin incalcit la inceput, dar pe parcurs veti afla detaliile care conduc la indragostirea protagonistilor si veti deslusi mistere uluitoare despre trecutul acestora.

Am mereu o carte in geanta fiindca imi place sa profit la maxim de timpul pe care il am pentru a descoperi noi titluri si personaje misterioase. Citesc carti politiste, de istorie, biografii, fantasy si imi plac chiar si cele cu un iz de romantism.

Spune-ne parerea ta! :)

Comentariu