P.S. Te mai iubesc si-acum

Informatii generaleP.S. Te mai iubesc si-acum

Cartea P.S. Te mai iubesc si-acum de Jenny Han este cea de-a doua parte din trilogia de succes: Tuturor baietilor pe care i-am iubit. Publicata in 2015, cartea prezinta continuarea primei parti, ceea ce inseamna ca cititorului ii este adus la cunostinta prin ce schimbari a trecut Lara Jean si ce se intampla mai departe in viata ei amoroasa.

Acest volum a aparut din dorinta fanilor de a duce povestea Larei Jean mai departe, motiv pentru care autoarea s-a conformat si a creionat personalitatile protagonistilor creati de ea pentru inca doua volume exeptionale. Si aceasta carte a inregistrat incasari colosale, motiv pentru care, un al treilea volum era pur si simplu inevitabil.

Plotul

In prima parte a seriei faceam cunostinta cu Lara Jean, o tanara de liceu care scria scrisori de dragoste catre baietii de care se indragostea. Desi aceasta credea ca le pastreaza la loc sigur, scrisorile ajung la destinatarii de drept, fapt ce conduce la situatii destul de stanjenitoare pentru protagonista.

In acest volum, P.S. Te mai iubesc si-acum, Lara Jean se confrunta cu o situatie noua. De aceasta data, este nevoita sa aleaga intre doi baieti. Triunghiul amoros va da peste cap intreaga poveste, iar tanara va fi nevoita sa faca o alegere dificila. Oare este posibil sa iubeasca doua persoane simultan?

CARTEA P.S. TE MAI IUBESC SI-ACUM ESTE DISPONIBILA ONLINE IN MAGAZINELE:

emag

P.S. Te mai iubesc si-acum

elefant

P.S. Te mai iubesc si-acum

carturesti

P.S. Te mai iubesc si-acum

libris

P.S. Te mai iubesc si-acum

cartepedia

P.S. Te mai iubesc si-acum

Ecranizarea primului volum a avut un final deschis, motiv pentru care zvonurile unui al doilea film au pornit inca din momentul lansarii. Anul acesta, zvonurile au fost confirmate, iar actorii au declarat ca deja filmeaza si pentru al treilea film.

Alaturi de actoii Noah Centineo si Lana Condor, pentru a doua parte a filmului li se vor alatura Ross Butler si Jordan Fisher. Filmul va aparea in februarie 2020.

Stilul literar si atmosfera creata prin cuvinte

Cartea P.S. Te mai iubesc si acum este despre o experienta a iubirii sincere, inocente si dulci. Fiecare actiune este redata prin ochii unei adolescente in varsta de 16 ani.

Este o lectura usoara, iar cititorilor le va fi usor sa indrageasca personajele. Povestea este haioasa, exagerata pe alocuri, dar perfecta pentru publicul tinta. Autoarea reuseste sa captiveze milioane de cititori din intreaga lume cu felul ei de a crea povesti si personaje memorabile, iar cartea este cu siguranta de citit cu mult inainte de vizionarea filmului.

De ce merita sa cumperi cartea

Cartea merita cumparata si citita daca sunteti impatiti ai genului romantic. De asemenea, daca aveti un copil, ori prieteni de familie cu copii, le puteti oferi aceasta carte, de fapt intreaga trilogie, pentru a-i tine ocupati cu o lectura placuta si potrivita varstei lor.

Pretul cartii este foarte bun si este disponibila in mjaoritatea librariilor online si fizice din toata tara.

Pret
8.5
Actiune
9.5
Personaje
9
Lasa un comentariu  |  Read reviews and comments

Am mereu o carte in geanta fiindca imi place sa profit la maxim de timpul pe care il am pentru a descoperi noi titluri si personaje misterioase. Citesc carti politiste, de istorie, biografii, fantasy si imi plac chiar si cele cu un iz de romantism.

Spune-ne parerea ta! :)

Comentariu

Your total score