Povestea mea Michelle Obama

Informatii generale

Povestea mea Michelle ObamaCartea Povestea mea de Michelle Obama a fost publicata la finele anului 2018 si deja se integra cu stoicism in listele lecturilor obligatorii.

Fosta Prima Doamna a Statelor Unite ale Americii este o personalitate demna de admirat. A impresionat intotdeauna prin prezenta sa eleganta, discursurile elaborate, lupta pentru egalitate, dar si inteligenta sclipitoare. In calitate de Prima Doamna de origine africana, povestea femeii de la Casa Alba va dainui multe secole si va motiva generatii.

Michelle Obama este un lider atipic. A stiut intotdeauna sa se adapteze vremurilor si sa fie un exemplu de urmat pentru fiicele ei, dar si pentru femeile de pretutindeni care o admira. Impreuna cu sotul ei, formeaza probabil cel mai indragit cuplu american din istorie.

Cartea Povestea mea este o declaratie emotionanta, pavata cu reusite, dar si esecuri, care reprezinta femeia al carei suflet depaseste asteptarile.

Plotul

In mijlocul haosului din lumea deja incalcita a politicii, Michelle Obama iese la lumina prin cartea Povestea mea. Este prima lectura care spune povestea din perspectiva ei, dezvaluind aspecte din copilarie, adolescenta si drumul catre Casa Alba. Abordeaza in mod inevitabil si tema discriminarii pe baza culorii pielii, invocand amintiri dureroase.

Cartea are un temei moral ridicat, procesul politic fiind singurul pe care Michelle isi permite sa il critice. Povestea ei este deseori sfasietoare. A inserat detalii stralucitoare despre povestea lor de dragoste, dar si greutatile prin care au trecut. Singuratatea de a trai cu un barbat a carei destinatie este unic scop, orele de terapie si lupta pentru consolidarea cuplului, sunt lucruri pe care privitorii nu le observa, dar pe care Michelle Obama le descrie cu lux de amanunte in cartea sa.

Este cu siguranta dovada inefabila ca Michelle Obama are un talent innascut pentru scris. Felul in care a reusit sa isi transpuna povestea printre litere, invatamintele transmise, dar si onestitatea ei, sunt calitati usor de determinat citind aceasta carte.

CARTEA POVESTEA MEA ESTE DISPONIBILA ONLINE IN MAGAZINELE:

emag

Povestea mea

elefant

Povestea mea

carturesti

Povestea mea

libris

Povestea mea

cartepedia

Povestea mea

Este un volum de 400 de pagini. Sute de pagini cu un nivel ridicat de onestitate, despre detalii inca nestiute, sau doar stipulate despre cuplul Obama. Pregatirea ei pentru viata de Prima Doamna a fost inconjurata de presiuni si schimbari politice. Nu au lipsit grijile normale ale oricarei familii, doar ca acestea se intamplau intr-o familie atipica, unde normalitatea nu se credea a fi acceptata.

Michelle Obama declara cu tristete ca lumea politica nu are loc pentru oamenii buni. In acest fel, pune capat speculatiilor cu privire la o eventuala candidatura.

Stilul literar si atmosfera creata prin cuvinte

In carte, Michelle Obama detalieaza calatoria catre Casa Alba intr-un mod real, dar totodata intim. Ne invata lectii importante, precum rolurile pe care le jucam pe parcursul vietii si importanta de a ne reaminti faptul ca vocea noastra conteaza.

Povestea mea de Michelle Obama merita toate laudele. Este o carte calda, sincera si incredibil de personala. Va rezona cu multi cititori datorita subiectelor comune dezbatute. Este cu siguranta o carte de top pe care trebui sa o cititi.

De ce merita sa cumperi cartea

Indiferent de ce ar spune titlurile revistelor glossy, in cartea Povestea mea de Michelle Obama, autoarea isi exprima dispretul profund pentru Donald Trump, dar nu o face dezlantuind o tirada in flacari. Michelle este retinuta, bine educata si eleganta. Cartea ei este o extensie, doar inca o dovada a felului ei de a fi. Un om sincer, care nu s-a lasat absorbit de putere, ci a folosit-o in folosum comunitatilor.

Nu este greu de perceput de ce a devenit cea mai bine vanduta carte la scurt timp dupa aparitie. O memorie de peste 400 de pagini care va va purta in constiinta profunda a fostei prima doamna a Americii.

Pret
9
Actiune
9.5
Personaje
9.5
PROS
  • Stilul de scriere este fermecator
  • Cartea te transpune in viata autoarei
CONS
  • Nu exista motive sa nu indragiti aceasta autobiografbie fascinanta
Lasa un comentariu  |  Read reviews and comments

Am mereu o carte in geanta fiindca imi place sa profit la maxim de timpul pe care il am pentru a descoperi noi titluri si personaje misterioase. Citesc carti politiste, de istorie, biografii, fantasy si imi plac chiar si cele cu un iz de romantism.

Spune-ne parerea ta! :)

Comentariu

Your total score