Speranta pierduta

Informatii generale

Speranta pierduta

Cartea Speranta Pierduta este scrisa de autoarea Colleen Hoover si a fost publicata pentru prima oara in anul 2013. Este, de asemenea, cel de-al doilea volum din seria Hopeless a autoarei.

In Romania a fost tradusa si publicata prin intermediul  editurii Epica, iar in total insumeaza 352 de pagini pline de actiune, scene romantice si pline de suspans, care tin in priza orice cititor.

Este genul de carte care va va surprinde la fiecare noua scena si pe care o veti citi pe nerasuflate.

Plotul

Cartea ii are in prim plan pe protagonistii Sky si Dean Holder, doua personalitati puternice si cu coloana vertebrala. Daca in primul volum Hopeless am aflat povestea lui Sky, de aceasta data, autoarea ne dezvaluie mai multe detalii despre Dean. Aflam si detalii despre trecutul acestuia care implica o fetita pe care nu a putut sa o salveze de pericol.

Dean nu se da batut si continua sa caute fetita si contrar titlului, nu inceteaza niciodata sa aiba speranta. In cautarile sale este convins ca o va gasi, iar acest lucru va duce la impacarea mult asteptata. Daca nu obtine acest lucru, nu va putea trece niciodata peste durerea acuta pe care o simte in piept. Cu toate acestea, odata ce legatura pierduta este reluata, realizeaza ca a facut mai mult rau decat bine.

In cel de-al doilea volum al seriei, Colleen Hoover ne explica modul in care evenimentele din trecut au avut un impact imens asupra comportamentului personajelor pe care le-a creionat. Singurul mod prin care lucrurile pot intra pe fagasul normal este iubirea, acesta fiind laitmotivul romanelor lui Colleen.

CARTEA SPERANTA PIERDUTA ESTE DISPONIBILA ONLINE IN MAGAZINELE:

elefant

Speranta pierduta

carturesti

Speranta pierduta

libris

Speranta pierduta

Stilul literar si atmosfera creata prin cuvinte

Stilul este specific autoarei, unul indragit in mod special de catre adolescenti. Felul in care aceasta scrie este usor de inteles, actiunea fiind cronologica si facil de urmarit. Desi deseori subiectul poate lua o intorsatura cutremuratoare, atmosfera este relaxanta si armonioasa. Cu fiecare noua pagina cititorul isi va dori sa ajunga mai repede la un final fericit pe care protagonistii il merita pe deplin.

De ce merita sa cumperi cartea

Cartea merita cumparata deoarece va va arata o latura nestiuta a iubirii, una plina de suspans si de situatii limita despre care cineva ar trece cu greu. Speranta pierduta este un roman superb, usor de parcurs si de indragit. Actiunea este complexa, iar personajele sunt multiple, iar autoarea reuseste sa le faca portretul foarte bine, astfel incat, fiecare sa aiba timp sa evolueze si sa dezvolte o personalitate puternica.

Pret
8.5
Actiune
9.5
Personaje
9
Lasa un comentariu  |  Read reviews and comments

Am mereu o carte in geanta fiindca imi place sa profit la maxim de timpul pe care il am pentru a descoperi noi titluri si personaje misterioase. Citesc carti politiste, de istorie, biografii, fantasy si imi plac chiar si cele cu un iz de romantism.

Spune-ne parerea ta! :)

Comentariu

Your total score