Testamentul lui Abraham

Informatii generale

Testamentul lui Abraham este o carte scrisa de celebrul scriitor roman Igor Bergler, cunoscut ca fiind autorul care a scris cel mai bine vandut roman romanesc din ultimii 20 de ani, Biblia pierduta.

Acest roman ce reprezinta un prequel al cartii Biblia pierduta inregistreaza de asemenea un real succes, obtinand printre altele premiul de “cea mai vanduta carte a Targului Gaudeamus 2017”.

 

Testamentul lui Abraham Plotul

La fel ca in cazul Bibliei pierdute, firul narativ al acestui roman este unul alert, autorul reusind sa creeze o actiune care ii tine pe cititori in alerta. Nu te poti plictisi citind aventurile prin care trec personajele acestei carti.

De la o biblioteca disparuta de acum 2000 de ani, la organizatii secrete si criminali de razboi, firul narativ al acestui roman ti se dezvaluie precum un film de actiune pe care ti-l vei aminti cu mult timp dupa ce termini de citit si ultimul capitol.

Cititorii vor fi de asemenea fascinati de toate referirile inserate in carte la autori si filosofi celebri, precum Socrates si Cervantes. Practic, cartea este un roller-coaster de evenimente care te vor prinde in “vartejul” lor.

Personajul principal, Charles Baker, desi fundamental acelasi personaj indragit de atatia cititori in Biblia pierduta, in cartea Testamentul lui Abraham este infatisat intr-o maniera mai matura. Cititorii vor adora toate referirile la actiunea din Biblia pierduta si, de asemenea, vor privi cu altii ochi evenimentele din primul roman al lui Igor.

 

CARTEA TESTAMENTUL LUI ABRAHAM ESTE DISPONIBILA ONLINE IN MAGAZINELE:

emag

Testamentul lui Abraham

elefant

Testamentul lui Abraham

carturesti

Testamentul lui Abraham

libris

Testamentul lui Abraham

Stilul literar si atmosfera creata prin cuvinte

Testamentul lui Abraham este acel gen de lectura intensa, care te provoaca sa te angajezi activ atunci cand o citesti, te face sa iti pui tot felul de intrebari si te tine in suspans exact atat cat trebuie pentru a resista sa citesti cele peste 700 de pagini fara sa te plictisesti.

Cu fiecare pagina pe care o intorci, autorul te indeamna sa iti pui rotitele mintii in miscare si sa te intrebi ce va urma. Suspanul se construieste treptat, gradual, pentru a te face curios sa citesti cartea pana la final.

In Testamentul lui Abraham, cititorii sunt atrasi de limbajul extrem de plastic al lui Igor Bergler, care stie cum sa creeze un cadru extrem de viu, in care sa “evadezi”.

De ce merita sa cumperi cartea

Testamentul lui Abraham este o carte care merita sa fie citita nu doar pentru ca este “la moda”. Lectura ei reprezinta in acelasi timp o provocare, cat si o experienta intensa, care te va face sa realizezi ca adeseori calitatea “epica” a unor romane rezida intr-un suspans bine conturat si in crearea unui Univers in care tocmai actiunea este cea mai plastica.

8.5 Total Score

Lasa un comentariu
Spune-ne parerea ta! :)

Comentariu