Totul se termina cu noi

Informatii generale

Totul se termina cu noi Cartea Totul se termina cu noi are 416 pagini si a fost publicata in anul 2016. Este una dintre cele mai apreciate creatii ale autoarei Colleen Hoover, primind critici pozitive in cei trei ani de la aparitie.

In tara noastra, romanul a fost adus si tradus de catre cei de la editura Epica in anul 2018.

Plotul

Totul se termina cu noi urmareste povestea lui Lily Bloom si a lui Ryle Kincaid. Cei doi sunt complet opusi, vietile lor fiind extrem de diferite. Cu toate acestea, intalnirea lor va avea sa aiba un impact enorm asupra viitorului pe care il vor forma impreuna.

Lily este o fata simpla, cu un trecut ingreunat de durere si dorinta de a-si depasi conditia. Lupta sa devina cineva in viata si sa fie puternica pe picioarele ei. Lumea i se zdruncina cand il cunoaste pe chipesul Ryle, un barbat care avea sa ii schimbe complet modul de gandire si viziunea despre viitor.

Ryle este neurochirurg, un om hotarat si inteligent, dar deseori arogant. Desi la suprafata pare destul de rigid, este de fapt o fiinta sensibila si gingasa, iar Lily este singura persoana care vede prin masca pe care o poarta. La inceput cei doi se resping categoric, urmand o perioada de tachinari care va face deliciul cititorilor.

Finalul este unul tulburator, care demonstreaza ca deseori, cele mai frumoase si sincere sentimente pot ajunge sa ne distruga.

CARTEA TOTUL SE TERMINA CU NOI ESTE DISPONIBILA ONLINE IN MAGAZINELE:

elefant

Totul se termina cu noi

carturesti

Totul se termina cu noi

libris

Totul se termina cu noi

Stilul literar si atmosfera creata prin cuvinte

Atmosfera creata este una intunecata, rigida si greu de suportat. Desi lectura este usoara, nu a fost o carte usor de scris. Chiar la finalul romanului, autoarea se destianuie cititorilor si le poveste faptul ca i-a fost foarte greu sa puna pe hartie ceea ce a gandit despre aceasta carte. Nu este de mirare ca aceasta este lucrarea autoarei cu cel mai puternic mesaj, mai ales fiindca a fost inspirata din viata reala.

De ce merita sa cumperi cartea

Cartea este ideala pentru cei care indragesc genul New Adult pentru care Colleen Hoover este un reprezentant de seama. Totul se termina cu noi este roman greu, cu un subiect sensibil si care cu siguranta nu va va lasa indiferenti. Este recomandata in special acelora dintre voi care isi doresc substanta in ceea ce citesc si la final sa poata extrage cateva lectii de viata importante, bune de urmat si de luat in considerare pe viitor.

Pret
8.5
Actiune
9.5
Personaje
9.5
Lasa un comentariu  |  Read reviews and comments

Am mereu o carte in geanta fiindca imi place sa profit la maxim de timpul pe care il am pentru a descoperi noi titluri si personaje misterioase. Citesc carti politiste, de istorie, biografii, fantasy si imi plac chiar si cele cu un iz de romantism.

Spune-ne parerea ta! :)

Comentariu

Your total score