Ugly Love Despre fata urata a iubirii

Informatii generale

Ugly Love. Despre fata urata a iubiriiCartea Ugly Love Despre fata urata a iubirii de Colleen Hoover este un roman romantic inedit, publicat initial in 2014 si care s-a bucurat de un succes iminet, fapt ce l-a transformat imediat in bestseller internaitonal, inclusiv in Romania.

Autoarea, Colleen Hoover, este o scriitoare in varsta de 39 de ani din Texas. Romanele ei se incadreaza in categoriile young adult si new adult, fapt ce i-au adus primul loc in seria de BestSellers in New York Times. Prima ei carte a fost publicata in 2012 si de atunci uimeste lumea literara cu romanele ei romantice cu povesti atipice.

Plotul

Cand Tate Collins il intalneste pe pilotul Miles Archer, stie ca nu este o dragoste la primva vedere. Singur lucru pe care il au in comun este atractia reciproca incontestabila. Odata ce dau frau liber dorintelor trupesti, isi dau seama ca s-ar potrivi. El nu vrea dragoste fiindca nu are timp de iubire, asa ca Tate accepta regulile impuse de el si anume: nu intreaba despre trecut si nu are asteptari la un viitor impreuna.

Miles is Tate sunt increzatori ca aceasta mascarada va functiona, dar de fapt se vor indragosti iremediabil si multe secrete sumbre vor iesi la iveala indiferent cat de mult au dorit sa isi ascunda trecutul. In acest fel, promisiunile se rup, regulile se incalca, iar iubirea isi arata fata urata.

CARTEA UGLY LOVE DESPRE FATA URATA A IUBIRII ESTE DISPONIBILA ONLINE IN MAGAZINELE:

emag

Ugly Love Despre fata urata a iubirii

elefant

Ugly Love Despre fata urata a iubirii

carturesti

Ugly Love Despre fata urata a iubirii

libris

Ugly Love Despre fata urata a iubirii

Tate, in varsta de douazeci si trei de ani, se muta inapoi in San Francisco pentru a-si urma o diploma de masterat in ingrijire medicala. Se muta cu fratele ei, Colin. Tate se asteapta sa traiasca cu fratele ei pentru o perioada scurta de timp. Se asteapta sa mearga la lucru si sa continue cu cariera si viata ei.

Tate si Miles sunt in mod incontestabil atrase unul de celalalt. Miles nu vrea o relatie. Nu vrea sa se indragosteasca. Ambii sunt in cautarea satisfactiei sexuale si vin cu un aranjament. Miles are doua conditii: Tate nu poate intreba de trecutul sau si trebuie sa-si dea seama ca nu va fi niciodata parte a viitorului sau. Tate este de acord cu amandoua, desi ezita. Intre munca ei si programul de scoala si programul de zbor ocupat al lui Miles, cei doi incearca o relatie fara legaturi.

Aceasta carte este o abatere de la romantismul clasic. Urata fata a iubirii este spusa din mai multe puncte de vedere, alternand inainte si inapoi intre trecut si prezent.

Stilul literar si atmosfera creata prin cuvinte

In Ugly Love Fata urata a iubirii, povestea este spusa mai mult din punctul de vedere al lui Miles. Textul pare diferit, in mod deliberat si cu atat mai clar, naratiunea atat inalta, cat si joasa, explicita si clara. Miles este fara indoiala creatia cea mai sfasiata a lui Colleen de pana acum si povestea lui este una profund miscatoare. Acest roman este incarcat cu tensiune emotionala si sexuala. Modul in care o trateaza pe Tate este in mod deliberat rau, scuzandu-se pe baza durerii sale ascunse. Cu toate acestea, in calitate de cititori, suntem constienti de o parte a lui Miles de care Tate nu este, asa ca suntem capabili sa iertam aceste incalcari din partea lui, pastrand in acelasi timp simpatia pentru cuplu.

De ce merita sa cumperi cartea

Cartea Ugly Love Fata urata a iubirii prezinta o poveste de dragoste ce initial pare imposibila, dar care se dezvolta rapid si te cucereste. Actiunea este incitanta, personajele sunt complexe, iar deznodamintele apar ca intr-un roller coaster. Merita sa o cumparati daca doriti sa citit un alt gen de romane de dragoste, lipsite de comportamente exagerat de dulci. O iubire traita intr-o lume sumbra, plina de secrete si de mister.

Pret
8.5
Actiune
9
Personaje
9
PROS
  • Actiunea incitanta te face sa nu mai ai rabdare pana la urmatorul capitol
  • Poveste interesanta datorita trecutului tumultos al personajelor
CONS
  • Posibil sa fie comparata cu Fifty Shades of Grey, dar nu au nicio legatura
Lasa un comentariu  |  Read reviews and comments

Am mereu o carte in geanta fiindca imi place sa profit la maxim de timpul pe care il am pentru a descoperi noi titluri si personaje misterioase. Citesc carti politiste, de istorie, biografii, fantasy si imi plac chiar si cele cu un iz de romantism.

Spune-ne parerea ta! :)

Comentariu

Your total score